:
Käyntiosoite Tulliportinkatu 2 LT4
70100 KUOPIO
Postiosoite Tulliportinkatu 2 LT4
70100 KUOPIO
Puhelin 0400 533 971
Internet http://www.esior.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2067571-8
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Lääketieteellistä tutkimusta

Kuvaus

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa pääosassa ovat asiakaslähtöisyys, kehitys ja tehokkuus. ESiOR Oy:n henkilöstö koostuu asiantuntijoista, joilla on vahva kokemus ja osaaminen mm. terveystalous- ja vaikuttavuustutkimuksesta, tilastotieteestä, lääketieteestä, farmasiasta, tulosten julkaisemisesta ja kommunikoinnista, konsultoinnista sekä koulutuksesta.

Lisätietoa Keskeisimpiä palveluita: tehovertailut, kustannusvaikuttavuuden ja budjettivaikutusten arviointi sekä kustannusten ja elämänlaadun kartoittaminen.

ESiOR Oy on terveystalous- ja vaikuttavuustutkimuspalveluihin (HEOR) erikoistunut yritys, joka toimii Euroopassa. Asiakkaitamme ovat mm. lääke-, elintarvike-, diagnostiikka- ja laiteteollisuus sekä julkiset ja yksityiset terveydenhuollon organisaatiot.

ESiORin palveluiden avulla voidaan arvioida terveysinvestointien kannattavuutta eli mm. erilaisten tuotteiden ja prosessien kustannusvaikuttavuutta ja budjettivaikutuksia. Asiantuntijaratkaisumme mahdollistavat asiakkaamme terveysteknologian (lisä)arvon osoittamisen ja kommunikoinnin mm. päätöksentekijöille, sosiaali- ja terveydenhuollon eri sidosryhmille sekä asiakkaamme tuotteiden loppukäyttäjille.

ESiOR tuottaa teollisuuden tarpeisiin terveystaloudellisia tutkimuksia ja julkaisuja, analysointimalleja, teho- ja vaikuttavuusvertailuja, vaikuttavuus- ja kustannustutkimuksia sekä konsultointi- ja koulutuspalveluita.

ESiOR tuottaa terveydenhuollon organisaatioiden tarpeisiin terveydenhuollon menetelmien arviointeja (HTA) ja julkaisuja, vaikuttavuus- ja kustannustutkimuksia sekä koulutus- ja konsultointipalveluita.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme pystyvät osoittamaan lääkehoitojen, terveysteknologioiden ja palveluntuotantoprosessien hoidollisen ja taloudellisen arvon esimerkiksi hinta- ja korvattavuushakemuksissa tai käyttöönottopäätösten yhteydessä. Lisäksi tuotamme asiakkaiden sidosryhmäviestintään sisältöä (esim. tieteellisiä julkaisuja) sekä suunnittelemme ja toteutamme viestintää koulutusten, esitysten ja tiedotteiden muodossa.

Kotisivuiltamme näet laajan julkaisulistamme. ESiOR, Your Partner in HEOR!

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Erkki Soini

0400 533 971


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus